Referenties

Diverse klanten gingen u voor. Lees hieronder hoe hun ervaringen waren.

Altijd fijn contact en snelle service. Super handig om ook via de app te kunnen communiceren of een videoconsult te hebben mocht je snel hulp nodig hebben. Ook bij het laten inslapen van onze twee Franse buldoggen was de ervaring heel goed en het getoonde respect heel fijn…
Bij het krijgen van ons eerste nestje met 9 pups konden we ook heel goed met hem overleggen via de app wat heel geruststellend was… Dus eigenlijk altijd weer een goede ervaring met Mark!
Roos van Wijk
"Onze hond had last van diarree en braken waarna we online zochten naar een dierenarts in de buurt toen we op deze site terecht kwamen en hebben een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Het werkt er simpel en snel en er is direct contact met de arts. Een hele vriendelijke ervaren man die direct voorstelde de hond op dieet voer te zetten.Ook daar hoefden wij de deur niet voor uit en konden we via de webshop thuis laten bezorgen. Inmiddels gaat het weer prima. Goed geholpen en vooral snel en goedkoop. Top"
"Al  jarenlang tevreden  klant bij thuisdierenarts Mark. Waarom? Mark is kundig, heeft jarenlange ervaring ,komt bij je aan huis (zo voorkom je stress voor veel dieren),  heeft een persoonlijke benadering en staat je met raad en daad bij. Wij hebben in al die jaren nog nooit tevergeefs een beroep op Mark gedaan. Hij staat altijd voor je klaar. Maar nu is hij nog praktischer bereikbaar met een videoconsult; Stel een vraag en hij neemt  contact met je op. Wij als fokker zijn blij met Mark."
Willem en Loes
Boxerkennel van de Blije Wereld
"Mark is een betrouwbare dierenarts die staat klaar voor dier en mens. Staat op vele manieren klaar voor het dier. Het fijne is dat hij nu bereikbaar is via een videoconsult dus ALTIJD bereikbaar. Wij hebben hier zelf ook al op meerdere manieren ervaring mee gehad. En zijn zo prettig geadviseerd."
Tiny Volkers
"Zo blij dat ik deze online dierenarts met jaren ervaring heb gevonden. Enorm goed geholpen met onze hond Buster. Een zeer goed advies voor het probleem wat we via de videobeelden duidelijk hebben kunnen laten zien.
Alles werd duidelijk en rustig besproken. Zo makkelijk gewoon thuis. Het voorgeschreven medicijn ook snel ontvangen. Een aanrader!"
"Zo handig. Wat een uitkomst voor onze zeer schuwe kat. Een afspraak gemaakt aangezien Patser een ontstoken oog had maar slecht te vervoeren is. Het was al snel duidelijk voor de onlinedierenarts en hij heeft ons naar alle tevredenheid kunnen helpen.
Zonder enige stress voor Patser. Ik vind het super."

Laat een beoordeling achter

Winkelwagen
Scroll naar boven